Funky 70s

30/11/2011

Är du en av dem som tror att sjuttiotalet är över? Då har du inte spelat spelautomaten Funky 70s som bevisar motsatsen genom att ge dig möjligheten till att åka tillbaka till discogolvet, de höga klackarna, de låga bilarna och inte minst datorerna lika stora som stadsjeepar. Spelautomaten Funky 70s påminner om sjuttiotalets Amerika och du kommer försöka nå framgången genom att dansa dig fram på discogolvet och försöka hitta alla mynt som gömmer sig bakom. Genom att ha riktig tur kan du vinna flera tiotusentals mynt i denna spelautomat men det kräver troligen tålamod som kräver att man har lite härlig sjuttiotalsmusik i bakgrunden.

Spela Funky 70s Casino Slot Gratis

På de hela fyrtio linjer som finns att spela på i denna spelautomat kan du bland annat få ”70’s wild” som ger dig möjligheten att ersätta symbolen med en annan spelbricka. Självklart ska du inte underskatta symbolen då fem av dessa faktiskt kan ge dig en vinst motsvarande hela 1000 mynt. Om det är så att en vacker kvinna med mörk hudfärg dyker upp i tre, fyra eller fem exemplar då har du vunnit gratis spelomgångar där du också har dubbla vinster på allt du vinner – något som kan ge maximalt med utdelning i denna spelautomat Funky 70s.

Om turen står dig nära kan du i denna spelautomat få fem stycken blåa bilar framkörda – då får du hela 400 gånger insatsen (mynt) och samma gäller med fem stycken av de dyrbara datorer som gömmer sig lite här och var. Fem discokulor ger dig 250 gånger insatsen men man ska inte heller underskatta USA-skorna, kassettbanden eller bokstäver A, K, Q och J som även dessa kan ge dig en riktigt generös utdelning på spelautomaten Funky 70s som tar dig tillbaka till den del av sjuttiotalet som var mest uppskattat – där musiken fanns.