Frankenstein

31/08/2011
Frankenstein spelautomat

Legenden Frankenstein är inte sen att göra sig synlig även i sammanhang nu för tiden och du möter honom (om du vågar) i spelautomaten Frankenstein där du har som mål att hitta honom, då blir du belönad. Du kan som mest vinna hela etthundra sjuttiofem tusen mynt i denna spelautomat, detta motsvarar alltså runt åttiotusen euro vilket motsvarar åttahundra tusen kronor. Med en belöning som den är det svårt att inte ge sig ut på jakt efter det flera hundra år gamla monstret Frankenstein som tagits fram av en galen vetenskapsman som inte vet vad han lämnat efter sig för galenskaper.

Är det så att du under din jakt på Frankenstein lyckas få tar på bonusen som spelet har så kan du få fem gånger pengarna, något som kan ge dig ytterligare pengar att fortsätta leta efter monstret Frankenstein. Under din jakt så kan du möta antingen lightning wild eller fire wild – något som kan ge dig en rejäl tillökning i kassan. Du bör i din jakt på besten Frankenstein försöka leta efter de vilda blixtarna och eldbollarna i syfte att få den bonus som många har jagat och som många andra i jakten på Frankenstein gärna tar del av.

Om du hittar fem Frankenstein i spelautomaten så kommer du få en belöning på hela ettusen femhundra gånger din insats – en belöning som är värd att eftersöka. Hittar du bara fyra så är vinsten bara en tiondel så hög då det är alla fem Frankensteins om är det efterlängtade. Fritz som är medhjälparen är också på flykt och om du lyckas fånga honom så kan du få sjuhundra gånger insatsen, en belöning som också är imponerande stor. Ta din yxa och ett rep och försök leta upp Frankenstein eller hans monster – om du gör det så blir du belönad vid framgång.