Fortune Teller

16/01/2012
Fortune Teller

Framtiden är oviss för den som inte tar sig till en spådam, men detta är något du finner i spelautomaten Fortune Teller. Kanske kan hon göra dig rik, kanske kan hon se din framtid men bäst är att lite på vetenskapen och låta turen avgöra i denna mystiska spelautomat fylld med kort, magiska katter och en vagn där spådamen håller hus. Det är kanske i denna vagn du kommer finna de många tiotusentals mynt man kan vinna på samma gång i detta mycket spännande spel med hela trettio rader att spela på.

 

För att vinna de där lite större vinsterna i Fortune Teller så vill man gärna i denna spelautomat få tre, fyra eller fem stycken spåkulor. Om man får det så får man free spins (12 stycken) där vinsterna är tre gånger högre än vanligtvis – det är ett spännande sätt att kanske vinna ett och annat mynt och om du har tur får du in en riktig högvinst i gratisomgångarna. Det vilda kortet med en hand kan göra dig rik på mynt i denna spelautomat Fortune Teller. Om du får fem stycken vilda symboler så kan du nämligen vinna hela 7500 mynt vilket alltså är 7500 gånger insatsen på just den raden vinsten sker.

Det finns i denna spelautomat Fortune Teller också ett bonusspel om man får tre eller fler spelbrickor på rad som ser ut som spådamen. Detta bonusspel är riktigt spännande och du har här chansen att vinna stort. De övriga spelbrickorna ska man inte heller underskatta och bland annat så är det intressant att få fem hästar eller fem katter som kan ge dig hela 500 mynt och om det är så att du får dessa i en gratisomgång så är det istället 1500 mynt i med att vinsterna är tre gånger så höga. Fortune Teller är en spelautomat med mängder av möjligheter att vinna.