Flowers

7/09/2011
Flowers

Något som annars kan kännas väldigt oskyldigt är vanliga Flowers som står i trädgården med sin fina färg och luktar gott. Några Flowers är dock svårare att hitta och du har som uppgift att försöka ta dem tillfånga så att de kan säljas till dem som kan betala riktigt mycket för dem. Det finns alla möjliga olika blommor (”Flowers”) att hitta i trädgården där du gör ditt uppdrag men det är inte förrän du hittar de sällsynta som du faktiskt får betalt. Den vinst du kan få i denna spelautomat Flowers är sjuttiofem tusen gånger pengarna. Om du spelar med myntvärdet femtio cent (Euro) så motsvarar detta alltså trettiosjutusen femhundra euro vilket är nästan fyrahundra tusen kronor – för att hitta en blomma!

Spela Flowers spelautomat gratis

 

Det finns en och annan sol som gömmer sig i jakten på blommor och denna luriga lilla sol kan användas för att ersätta en blomma, något som kan göra att du snabbare hittar de Flowers du önskar. Om du till exempel får fyra röda blommor och en sol så är det lika med fem röda blommor, något som kan betala riktigt bra i spelautomaten Flowers. Om det börjar mörkna och komma regnmoln så får du gratis spelrundor och du kan identifiera dessa regnmoln genom att det står ”Free spin” på dem. Har du tur kan du få hela trettio stycken free spins vilket verkligen ger dig ett försprång att hitta blommorna du önskar.

Den röda rosen är den av alla Flowers som är mest eftertraktad. Om du får alla röda rosor så kommer du få hela tvåtusen gånger pengarna, något som verkligen är bra betalt för ett gäng rosor. I din jakt bör du också hålla utkik efter solrosen och den köttätande växten som även dessa Flowers betalar bra om de blir funna i rätt antal.