Fisticuffs

24/06/2013

Fisticuffs är en spelautomat som blivit ganska omtyckt på grund av sina komiska inslag och höga vinstutbetalning. Du har säkert redan förstått att Fisticuffs har med boxning att göra. Nu har vi även glädjen att kunna erbjuda alla besökare på spelautomater.nu att spela gratis för att lära sig hur spelet fungerar. Det finns ingen tidsbegränsning, utan du kan spela precis så länge du vill nedan.

Prova Fisticufss gratis

Fakta

Du kan satsa så lite som 2 kronor per runda och upp till 2000 kronor per runda om du är en storspelare. Återbetalningen på denna spelautomat ligger på 96,7% vilket är mycket bra.Nu har ni kanske redan hunnit med att upptäcka att Fisticuffs har 5 hjul, 3 rader men bara 10 vinstlinjer. Det du missar då är att man kan vinna åt båda hållen och på så sätt har man betydligt fler vinstlinjer. Symbolerna utgörs av en pokal, boxhandskar, en gång-gång, handduk och skor.

Funktioner

Det finns några specialfunktioner i Fisticuffs som kan vara värda att lägga lite extra fokus på. Det är mycket fokus på wilds och det finns fyra olika funktioner med wilds. Två av dessa funktioner ger dig även ett respin som alltid är kul. Den mest omtalade funktionen heter ”Boxing Feature” och den aktiveras när en boxare får in en träff. Då aktiveras de närliggande symbolerna till wilds och du får ett respin med alla wild symboler stannar kvar.

Sammantaget

Tyvärr så saknar vi ett häftigt bonusspel som hade kunna göra detta spelet ännu roligare. Vi saknar även freespins som man idag får på de flesta andra spel. Trots allt så är Fisticuffs en bra enkelt spel med goda vinstmöjligheter. Det lanserades under juni 2013 och är fortfarande väldigt populärt. Fisticuffs finns även tillgängligt för mobilen för er som gillar att spela mobilcasino. Spelet fungerar precis likadant i mobilen och det är bara några små skillnader på hur man justerar inställningarna.Net Entertainment har lyckats bra med Fisticuffs och det tror jag att de flesta håller med om. Spelglädjen är på topp och med ett flertal inslag av humor så lockar detta spel både till skratt och till fina vinster. Du kan vinna upp till 100 000 mynt på ett enda snurr. Vid första anblick så tror man att detta spel endast kommer att locka spelare som är intresserade av boxning och MMA men så tror vi inte är fallet. Grafiken håller högsta klass med fint tecknade boxare och symboler. Ljudet är ganska enkelt och utgörs mest av bakgrundssorl.