Fishy Fortune

19/08/2012

På havets botten finns det skatter gömda och det är en hemlighet som hålls bakom fiskar, krabbor och sjömonster. I spelautomaten Fishy Fortune kan du gå på jakt efter mynt gömda på havets botten men även en speciell jackpot vid namn ”Rapid Fire Jackpot” som betalar ut några hundra euro till den som lyckas få fem stycken bläckfiskar på rad. Jackpotten ökar ständigt och du har större chans att vinna den desto mer du satsar. Många olika vinster finns att hämta i denna blöta spelautomat men bäst kanske är att skynda sig innan mynten som döljs i skatterna hämtas av någon annan.

Vill du spela Fishy Fortune med riktiga pengar så erbjuder bland annat Mr Green denna spelautomat. Du får 10 free spins bara genom att registrera dig och sen en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kr. Det finns i spelautomaten Fishy Fortune bland annat kistor med guld gömda lite här och var. Om det är så att du får en sådan i spelautomaten så kan denna ersätta alla vanliga spelbrickor vilket gör att du kan vinna lite extra fler gånger. Om du får fem stycken kistor med guld på rad så får du däremot 10’000 mynt vilket kan betala ännu bättre än jackpotten. Det finns även snäckskal med pärlor i och dessa aktiverar gratis spelomgångar om du får fler än tre på raken. Upp till 30 gratis omgångar kan du få och när dessa spelas så tredubblas alla vinster vilket gör att du vinner ännu mera mynt än om det hade varit en vanlig omgång.

Det finns många fina och fula fiskar i vattnet. Bland annat är det en grön fisk som är väldigt sällsynt, därför får du hela 1000 mynt om du lyckas hitta fem av dessa samtidigt i en rad på spelautomaten Fishy Fortune. En annan symbol som betalar bra är krabban som i fem exemplar betalar hela 1000 mynt och om det är så att du får fyra så får du istället 125 mynt vilket inte heller är så dåligt.