Excalibur

6/11/2011
Excalibur

Bland kungar, kvinnor och trollkarlar finner man Excalibur som är en spelautomat med möjligheten att ta hem den stora vinsten på 120’000 mynt. Om du har tur kan du möta på kungar och trollkarlar som ger dig pengar av olika valörer men bäst betalande är självklart när man hittar guldglaset eller svärdet i stenen. Excalibur är ett spännande spel med många specialeffekter som gör att du lever dig in i tiden många hundra år tillbaka där man ständigt ville få svärdet ur stenen för att visa att man var den utvalde.

Spela Excalibur spelautomaten gratis här

 

Om det är så att du vinner fem exemplar av guldglaset med rött vin i så vinner du femhundra mynt i kombination med att du får hela trettio free spins (gratisomgångar). Som om trettio omgångar gratis och femhundra mynt inte var nog så får du också vinsterna multiplicerade med tre under de gratisomgångar som spelas. Du kan hitta fem exemplar av svärdet i stenen och du kan då vinna hela tiotusen mynt och om du har riktigt tur finner du de gyllene svärdet i stenen som ger dig fyra gånger vinsten när den ersätter andra symboler.

Bland alla de bonusar, symboler, guldklimpar och diamanter som man finner i spelautomaten Excalibur så finns det även andra personer att möta. Fem kungar uppradade ger dig sjuhundrafemtio gånger pengarna och om du finner fem stycken trollkarlar på rad så har du hela femhundra gånger vinsten att glädja dig åt. Det finns även en chans att du hittar de två turturduvorna som står och håller om varandra och om du finner fem av dessa så finner du femhundra gånger pengarna även här. Många olika sköldar och släktvapen kommer du hitta och dessa betalar dig också mycket bra om du får många av dem samtidigt. Håll i Excalibur utkik – mest efter svärdet i stenen.