Evolution

28/09/2012

I spelautomaten Evolution kan du gå fram amöba till storvinnare. Det är som sagt evolution det handlar om i den här sloten från spelutvecklingsjätten Net Entertainment som ännu en gång lycktas producera en fantastisk spelautomat med vinnande funktioner. Evolution är en 5-hjuling med 3 rader och 25 vinstlinjer och de konstiga organismerna som befolkar det här spelautomaten kan utvecklas under spelets gång och fullt utvecklade kan de ge dig storvinsten på 44 000 mynt.

Spela Evolution spelautomat gratis här

 

Insatser
Du kan spela med upp till 10 mynt på varje vinstlinje med ett myntvärde på mellan 0.01 till 1.00 och din maximala insats per spelrunda kan ligga på upp till €250.

Funktionerna
Evolution är en snygg och stämningsfull spelautomat med behagligt bakgrundsljud som passar in i evolution-temat. Spelautomaten är lite annorlunda utformad än de vanliga traditionella slotsspelen med hjul som rullar uppifrån och ned, här rullar hjulen istället nedifrån och uppåt. För övrigt har Evolution inte så många funktioner förutom den nya och unika Evolution-funktionen. Spelautomatens övriga funktioner är wild-symboler och free spins.

Spelautomaten Evolution har wild-symboler som dyker upp på hjulen och som ersätter alla andra symboler utom free spins-symbolen. Wild-symbolerna ser till att du oftare får vinnande symbol-kombinationer på hjulen.

Du har också chansen att vinna free spins i Evolution, du måste få upp minst 3 free spins-symboler någonstans på hjulen för att aktiverar free spins bonusspel. Du kan vinna upp till 24 free spins beroende på hur många free spins-symboler du får upp på hjulen. Under gratis-rundor kan den nya och spännande bonusfunktionen Evolution-funktionen aktiveras med lite tur.

Evolution-funktionen
I spelautomaten Evolution har Net Entertainment åter igen tagit fram en underhållande och vinstgivande funktion, den unika Evolution funktionen, som ger dig möjlighet att vinna ännu större vinster när spelautomatens symboler utvecklas. Slotens olika symboler har olika värden och alla kan betala ut olika stora vinster. Om du får en vinnande kombination under free spins betalas denna vinst så klart ut men sedan aktiveras Evolution-funktionen och de symbolerna som ingick i den vinnande kombinationen utvecklar sig till nästkommande nivå och betalar då ut en ny vinst. Det här är som sagt en ny och unik funktion som göra att man verkligen lockas att spela Evolution.

Slutord
Vårt slutord om Evolution är att det är en snygg och behaglig spelautomat där både grafiken och ljudet är imponerande. Vi saknar lite fler funktioner i spelautomaten med den unika och vinstgivande Evolution-funktionen uppväger det hela. Helt klart är Evolution värd att provspela.