Dragon Island

19/08/2011

En spännande spelautomat som utspelar sig på en avlägsen ö långt ut i Asien på en ö med drakar är Dragon Island. Det bor på ön fem olika drakar som var och en har en egen färg och ett eget utseende. Du har som uppdrag att försöka fånga så många av dem som möjligt samtidigt så att du kan få dig en stor belöning som tack. Dock så är de olika drakarna värda olika mycket och du får mer pengar ju fler du fångar samtidigt. Som mest kan du på denna spelautomat Dragon Island vinna sjuttiofem tusen mynt vilket kan motsvara som mest trettiosjutusen femhundra euro vilket alltså är trehundrasjuttio tusen svenska kronor, en ganska bra hittelön för en drake.

Spela Dragon Island gratis

Det finns i denna automat även möjlighet att vinna mer än man först tror. Om du har tur kan du finna Golden Wild som ger dig hela åtta gånger vinsten. Skatterna och drakarna gömmer sig runt om på ön Dragon Island och du kommer med stor sannolikhet stöta på en och annan drake men målet är alltså att fånga så många som möjligt och helst i kombination med att du har lyckan att få Golden Wild.

Det är den legendariska orangea draken på Dragon Island som är den mest mytomspunne och därför ger den dig mest pengar om du väl finner den. Om du lyckas fånga fem samtidigt så innebär det att du får hela tvåtusen femhundra gånger vinsten, något som verkligen kan göra gott i plånboken. Stendraken med sitt hårda yttre och sin grå-bruna färg som kan användas för att identifiera honom är den drake på Dragon Island som betalar näst bäst. Du får hela tusen gånger insatsen om du lyckas fånga fem stycken av stendraken på Dragon Island.