Devil’s Delight

14/10/2011

Visst går det att vinna djävulskt mycket pengar genom att spela på casino, men spelautomaten Devil’s Delight bjuder dig på det lilla extra. Med möjligheten att vinna 200’000 mynt vilket i svenska kronor motsvarar en miljon kronor så är det bara synd att gå med händerna i fickorna. Om du vågar ta dig ner i det varma helvetet där du möter Daimen, djävulen och hans sexiga flickvän samt döden själv så kan pengarna bli dina. Det finns bara tre rader vilket ger dig bättre koll på vilka brickor som dyker fram och om det kanske är just de brickor som ger dig de tusentals kronorna?

Spela Devil’s Delight Gratis här


>> Spela Devil’s Delight för riktiga pengar här <<

I spelautomaten Devil’s Delight kan du (om du har tur) få tre eller fler satanist-tecken vilket ger dig gratis spelomgångar där du kan vinna pengar utan insats i kombination med att dina vinster multipliceras med den eventuella multiplikator som är aktiverad. Om du har turen på vänster axel så kan döden dyka upp – tre gånger. Om detta händer så har du bonusspel där du kan vinna djävulskt goda pengar som du kan spendera på precis vad du vill – det gäller bara att du har tur i bonusspelet.

För att vinna de stora pengarna så gäller det att ha fem sexiga djävulsbrudar på raken, då vinner du fyratusen gånger insatsen, något som kan bli en hel del pengar om du har en stor insats. Om du inne i ett bonusspel där du får multiplicerad vinst får alla dessa fem så kan det innebära hela sex gånger större vinst. Om du får fem stycken lila djävular (djävulens tjocke broder) så kan du få tvåtusen gånger pengarna och om du hittar fem stycke av djävulens barn (Daimen) så vinner du ettusen femhundra gånger pengarna – bra utdelning på spelautomaten Devil’s Delight.