Demolition Squad

2/04/2012

 

Demolition Squad är Net Entertainments spelautomat som går live under april 2012 på ett flertal onlinecasinon. För dig som länge längtat efter att få riva ner några byggnader har nu äntligen möjlighet att stilla sitt begär. Temat i Demolition Squad spelautomat är alltså tufft rivningsarbete som du ska utföra tillsammans med ett gäng udda figurer i den här explosive videosloten. Med den sprillans nya häftiga och unika funktionen Demolition Wild, där du själv styr rivningskulan som spränger sig genom hjulen, kommer det här bli en populär spelautomat. I och med lansering av spelautoamten Demolition Squad cementerar NetEnt sitt rykte om att ge spelaren en unik och spännande spelupplevelse med många vinstchanser.

 

Demilition Squad spelautomat

Demolition Squad har 5 hjul, 4 rader och 40 fixerade insatslinjer, myntvärdet kan justeras samt antal satsade mynt per insatslinje. Myntvärdet kan variera mellan €0.01 och €0.50 och max antal mynt du kan spela per insatslinje är tio, vilket ger en total insats på €200 per spelrunda.

Tillsammans med personligheter som Bob-Dozer och hans rivningsbesättning tar du som spelare del av Demolition Squad actionfyllda spel. Demolition Squad har funktioner som wild-symboler, scatter-symboler, free spins-funktion med vinstmultiplikator och dessutom den grymma funktionen Demolotion Wild.

Free Spins

Scatter-symbolen i Demolition Squad består av en trekantig varningsskylt med texten ”scatter”. Minst 3 scatter-symboler någonstans på hjulen triggar igång free spins-funktionen. 3 scatters ger dig 10 free spins, 4 scatters ger dig 20 free spins och har du turen att få 5 scatter vinner du hela 50 free spins. Alla vinster under free spins-rundor tredubblas dessutom som grädde på moset.

Demolotion Wild

NetEntertainment bjuder på en ny och riktig cool funktion i Demolition Squad och det är Demolotion Wild. När du får 2 wildsymboler på hjul 2 och 4 på aktiverad insatslinje så uppstår Demolotion Wild på mitten hjulet. Det här är en explosiv funktion där du styr rivningskulan genom hjulen och genererar en vinstrad på minst 4 symboler.

Demolition Squad är spelautomaten för dig som gillar tuffa utmaningar och explosioner samt med chansen att vinna ofta och mycket. Du kan vinna upp till 120 000 mynt på Demolition Squad.