Dead or Alive

14/10/2011
Dead or Alive

För dig som gärna söker spänningen som cowboy så har du i spelautomaten Dead or Alive som kan ta dig ut på de stora gärderna och ödemarkerna i 1800-talets amerikanska vilda västern där ditt mål är att fånga onda cowboys som cirkulerar omkring på det territorium som du är sheriff. Ta din pistol, din bricka och din hatt och ge dig ut på jakten som kan ge dig flera hundratusentals mynt. Möjligheterna är bara runt hörnet, men var försiktig så att du inte springer på en skurk allt för hastigt.

För att i spelautomaten Dead or Alive få bonusspel så gäller det att du får tre stycken eller fler ”Scatter” som gör att du får gratisomgångar som även ger dig dubbla vinsten – något som kan ge dig som Sheriff en ganska stor löneförhöjning. Vad du också gärna finner är Wild-symboler som identifieras genom ”wanted-affischer” med olika personer på. Om du har möjligheten så hoppa på hästen och ge dig ut på jakten efter alla de bonusar, free spins och wild-symboler du kan hitta ute i vilda västern.

Spelautomaten Dead or Alive betalar dig som sheriff allra bäst om du hittar fem stycken sheriff-stjärnor som suttit på andra sheriffer, du får då hela tusen gånger pengarna du satsat. Om du hittar fem stycken pistolhölster så kan du glädja dig med hela sjuhundra femtio gånger pengarna och om det är fem cowboyhattar du hittar så kan du få nöjet att gångra din insats med hela fyrahundra gånger. Något som alla vet är ju också att både en cowboy och en sheriff gillar whisky efter en hård dag ute i vilda västern och därför kan du också få vinst om du hittar tre, fyra eller fem glas fyllda med whisky – hela tvåhundra gånger pengarna du satsade får du nämligen om du hittar fem av dem, detta i spelautomaten Dead or Alive.