Dark Knight

2/07/2012

Möt Batman, den sanna superhjälten, i den actionspäckade spelautomaten Dark Knight från Microgaming. Spelautomaten Dark Knight har 5 hjul och 243 olika sätt att vinna och bjuder på en visuell spelupplevelse utöver det vanligt. Temat i Dark Knight baserar sig på succéfilmen med samma namn och den här sloten har flera häftiga funktioner och dessutom en imponerande 4-nivå progressiv jackpott. Storfavoriten bland Microgamings spelautomater, Lord of the Rings försvinner men Dark Knight blir en tröst för oss som kommer att sakna Lord of the Rings, bland annat erbjuder Dark Knight många av funktionerna som vi älskade i Lord of the Rings som till exempel den fantastiska Cinematic Spins-funktionen som visar klipp från filmen under spelets gång.

243 sätt att vinna på Dark Knight

Dark Knight är en efterlängtad bandit och också en av de mer påkostade och har många spännande funktioner som till exempel 243 olika sätt att vinna, stacked wilds och en unik Batman och Joker-funktion som kommer att hjälpa dig till stora vinster. Dessutom finns det en free spins funktion som aktiveras av Scatter-symbolerna. Dark Knight har ytterligare en kanon-funktion och det är den progressiva bonusen som gör det möjligt att vinna en av 4 progressiva jackpots.

Spela Dark Knight här:

Dark Knight fakta

  • Tillverkare: Microgaming
  • Lanserad: 2012
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 243
  • Maximal vinst: Upp till 4 000 000 mynt plus 4 fristående växande jackpottar som kan växa upp till flera miljoner Euro.

Fyra progressiva jackpottar

Dark Knight erbjuder något helt unik, nämligen 4 växande jackpottar, mini, minor, major och mega. Startbeloppen för de olika jackpottarna varierar dock ganska mycket där den minsta startar på den låga summan av 100 kr medan den stora jackpotten startar på betydligt högre belopp, cirka 875 000 svenska kronor. De progressiva jackpottarna faller ut helt slumpmässigt utan att du behöver få någon speciell kombination av symboler på skärmen. Har du turen så startar ett bonusspel (helt slumpmässigt) och du får chansen att spela på Lyckohjulet där du ska välja mellan Batman och Jokern som avslöjar vilken av de fyra progressiva jackpottarna du har vunnit. Håll utkik efter Batman och Jokern som kan smyga in på skärmen för att dela ut slumpmässiga priser eller multiplikatorer när som helst i spelet. Högsta vinst du kan vinna i Dark Knight är 1 miljon euro som motsvarar cirka 875 000 svenska kronor.

Slutord

Med den snygga grafiken, de fantastiska filmklippen, och med massor med spännande funktioner och dessutom vinstchans på fyra olika slumpmässiga jackpottar kommer förmodligen Dark Knight att bli mångas favoritslots.