Crusade of Fortune

26/02/2012

I spelautomaten Crusade of Fortune gäller det inte att vara rädd. Här möts du av monster, bestar och riktiga bengaler. Det gäller att ha försvaret uppe och vara beredd att inte överrumplas av de orcher som finns i spelautomaten med stor mystik. Det är självklart en anledning varför man väljer att befinna sig i denna miljö av monster – det finns mängder av mynt att vinna. Bland eldens hetta och de vassa yxorna finns faktiskt möjlighet att vinna tiotusentals mynt och den högsta vinsten ligger faktiskt på hela 300’000 mynt. Med tanke på att ett mynt kan ha värdet 0,2 euro vilket är cirka 2 kronor så kan du med andra ord gå hem med över en halv miljon svenska kronor tack vare spelautomaten Crusade of Fortune.

Crusade of Fortune

Prova Crusade of Fortune spelautomaten här

Det är genom att få bonus-symbolerna som ser ut som Orcer du kan vinna en kvarts miljon mynt i Crusade of Fortune. Genom att få tre eller fler Orcer på raken i denna spelautomat så aktiveras bonusspelet som går ut på att du ska döda Orcen, detta för att vinna högsta vinsten. Även krigsgudinnan går att vinna på och om du lyckas få fyra stycken av henne så vinner du 2000 mynt. Får du däremot hela fem stycken av krigsgudinnan så vinner du faktiskt hela 5000 mynt.

Det finns även möjlighet att få gratis spelomgångar i spelautomaten Crusade of Fortune. Om du får tre eller fler vikingar på rak så kan du vinna upp till 200 mynt och 30 gratis spelomgångar. När du spelar dessa gratis omgångar så gångras också alla vinster med tre. De övriga monster som döljer sig på Crusade of Fortune betalar sig också väl och kan ge dig allt mellan 2 och 500 mynt beroende på vilken det är och hur många av dessa du finner samtidigt. Din jakt går dock främst mot Orcen som du kan vinna en kvarts miljon mynt på.