Crime Scene

20/03/2012

Lös mysteriet och vinn stort på spelautomaten Crime Scene från Net Entertainment. Bevisen finns överallt men det är endast den skickligaste detektiven som kommer att finna ledtrådarna och sätta de misstänkte bakom galler och kamma hem storvinsten. Crime Scene har 5 hjul och 15 insatslinjer och bjuder på den häftiga funktionen Sticky Wilds samt ett unikt och spännande bonusspel. Allt detta utlovar dig flera timmar med spännande spelupplevelser framför datorn där du också har möjlighet att vinna ett flertal vinster. Temat i Crime Scene är som sagt brottsbekämpning och symbolerna består av pistoler, hand- och fotavtryck, detektiv-väska, solglasögon och andra detektivprylar.

Provspela Crime Scene spelautomat

Sticky Wild på Crime Scene

Scheriff-stjärnan är Sticky Wild-symbolen i Crime Scene och när den dyker upp på hjulen stannar den kvar där i upp till 5 snurr samtidigt som alla vinster multipliceras x3. Sticky Wild-symbolen ersätter alla andra symboler utom bonus-symbolen, allt för hjälpa dig att få till de rätta kombinationerna.

Crime Scene Bonusspel

Handavtrycket är bonussymbolen i Crime Scene och får du 3 stycken på hjulen aktiveras bonusspelet som tar dig med till ett högteknologiskt rättslaboratorium där du kan vinna de riktigt stora vinsterna. Här kan du genom att klicka på mappar vinna pengavinster, en ”andra chans-symbol” som förhindrar att bonusspelet avslutas eller ”bevis-symbolen” med slumpmässigt belopp. Det som gör bonusspelet extra spännande är att om du finner bevis-symbolen kommer pengavinster att adderas till alla efterföljande myntvinster. När bonusspelet tar slut har spelaren ändå flera chanser att öka sina vinster för innan du återförs till huvudspelet får du möjlighet att välja mellan 4 olika kuvert. Kuverten innehåller antingen extra pengavinster, en x2 multiplikator för den totala vinsten under bonusspelet eller möjligheten att returnera till bonusspelet.

Slutord

Crime Scene är en videoslots med den spännande och vinstgivande funktionen Sticky Wild och som har ett unikt och rafflande bonusspel där du kan vinna upp till 22500 mynt.