Cleopatra Megajackpots

22/04/2012

Cleopatra Megajackpots är en populär spelautomat från spelutvecklaren IGT som erbjuder en av nätets största jackpottar. Cleopatra Megajackpots är en progressiv jackpottversion av videosloten Cleopatra och det här jackpottspelet ingår i Megajackpots-nätverket vilket innebär att jackpotten är gemensam för flera casinon som gör att jackpotten kan bli riktigt stor. Så är du ute efter att vinna en rejäl storvinst så kan Cleopatra Megajackpots vara spelet för dig. Cleopatra Megajackpots har 5 hjul och 20 insatslinjer och temat är antika Egypten precis som originalspelet. Minsta satsning är €0,2 och maximal satsning är €100. Sloten bjuder på funktioner såsom free spins bonusspel, wild-symboler och scattervinster samt givetvis chansen att vinna den stora jackpotten.

Vinn 34 miljoner kr på Cleopatra Megajackpots

Spelar du på spelautomaten Cleopatra Megajackpots så har du chansen att vinna den stora jackpotten som i skrivande stund är upp på 34 miljoner kronor. Men glöm inte att det är bara med maxbet du få vinna den stora jackpotten.

Wild-symbol

Mega Jackpott symbolen är wild och multiplikator och är inte bara nyckeln till den stora megajackott-vinsten utan den berikar ditt spelande på andra sätt också. Alla vinnande insatslinjer med Mega Jackpott symbolen fördubblar dina vinster.

Scatter-symbol

Håll utkik efter sfinxen som är scatter-symbolen i Cleopatra Megajackpots. Minst 3 scatters som visar sig var som helst på hjulen startar Cleopatra Bonusspel. Här vinner du inte bara 15 free spins utan alla vinster (förutom Megajackpots högsta vinst) tredubblas dessutom.

Free-spins bonusspel

Du har chansen att vinna toppvinsten under freespins rundor och maxbet kan ge dig upp till 15 gratischanser att vinna jackpotten.