Champion of the Track

26/02/2012
Champion of the Track

Travbanor i all ära men ett lite renare sätt att satsa på hästar är genom spelautomaten Champion of the Track där du satsar på att få så många likadana av varje symbol i rad – då blir det vinst. Gräset luktar gott, hästarna är i gott mod och kuskarna är laddade. Det gäller att ha klocka i handen för att mäta resultaten men viktigast är nog att satsa på de 97 000 mynt som går att vinna på en gång i denna spelautomat. Det finns mycket att göra med nästan hundratusen mynt och om man satsar med myntvärdet 0,50 euro så motsvarar det nästan en halv miljon kronor.

Vad som är speciellt med spelautomaten Champion of the Track är att du bland annat har olika bonusar i din karriär på hästen. Genom att vinna olika troféer så kan du ta dig i jakten på de nästan hundratusen mynten och du kan även få stora vinster på väg i jakten mot din storvinst. Det finns i denna spelautomat också bonusspel att satsa på och om det är så att du får tre eller fler av bonussymbolerna så kan du vinna en liten extra slant rakt i spelautomaten. Det finns självklart också ”wild”-symboler att försöka vinna med då du får hela tiotusen mynt om du lyckas få fem av dessa symboler på raken.

Andra symboler i Champion of the Track som också betalar riktigt bra är andraplats-medaljen som ger dig hela 1000 gånger insatsen och får du guldskorna av fem exemplar så är det 600 mynt du kan stoppa rakt ner i fickan. Kuskarna betalar sig också om du får dessa och vinsten här ligger på mellan 75 och 200 mynt beroende på vilken kust det är du får fem utav i denna spelautomat med travtema vid namn Champion of the Track – blir det du?