Boom Brothers

26/12/2010

spelautomater.nu kan du alltid läsa om de allra nyaste spelautomaterna på marknaden och här presenterar vi nu Boom Brothers som är en ny och otroligt grym 3D-videoslot från Net Entertainment. Boom Brothers är det välkända spelföretagets uppföljare till den omåttligt populära videosloten Gonzo’s Quest. Boom Brothers har det pratats om länge i spelbranschen och den spås bli lika älskad som Gonzo’s Quest bland alla slotstokiga. Boom Brothers har bland annat samma ”Avalance”-funktion som i föregångaren och som kan ge dig extrachanser till att vinna fina vinster.

I Boom Brothers får du följa med de tre sprängtokiga dvärgbröderna Crazy, Grumpy och Happy ned i gruvan på jakt efter ädla stenar och annat värdefullt. Spelautomaten bjuder på ett sprängfyllt gruväventyr på jakt efter de värdefulla diamanterna och den här banditen är bombarderad med en massa specialfunktioner, wild, scatter, free spin men inte nog med det utan här har du alltså ytterligare chanser att vinna i det slumpartade bonusspelet.

Boom Brothers
Spela Boom Brothers och få 10 gratissnurr här

Boom Brothers har många extrafunktioner

Boom Brothers är en 5 hjuls och 20 vinstlinjer videoslots, du väljer att spela på 1 till 20 olika insatsnivåer. Insatserna varierar från €0.01 upp till €100 per spelomgång. Symbolerna består av bomber, gruvlyktor, gruvverktyg, hinkar och gruvhjälmar. Spelautomatens 3D-grafik och animerade specialeffekterna är uppseendeväckande och med härliga extrafunktionerna som garanterar flera återkommande vinster kommer den här videosloten att underhålla dig med spännande och nervkittlande spel i åtskilliga timmar.

Wild-symbol

Wild-symbolen består av en bomb och den ersätter alla andra symboler utom free spin och bonussymboler. Wild-symbolen kan hjälpa dig att få rätt vinstkombination.

Free spins

Får du minst tre free spin-symboler aktiveras free spins-funktionen. Du vinner det antal free spins som den totala summan av siffrorna visar och alla dina vinster tredubblas vid Free spins.

2:a Chansen-funktion

2:a chansen-funktionen aktiverar vid slumpvisa spel utan vinst en av fyra andra chanser till vinst.

Railtrack-funktion

Boom Brothers har ytterligare en specialfunktion och det är railtrack-funktionen, som innebära att om du får upp minst tre stycken railtrack-symboler på en aktiv insatslinje tar du dig vidare till bonusrundan där du kommer att se tre olika vagnspår vilka alla leder olika ädelstenar. Håll nu ögonen på diamanterna det är de som kommer att göra dig lite rikare. När du klickar på gruvvagnarna så kommer du att se vilken dvärg som är på väg till vilken ädelsten, den dvärg som kommer fram först lägger en bomb på sin ädelsten som spräng och avslöjar då hur många mynt som blir dina. Du kan vinna allt mellan 50 och 1900 mynt på en sådan här bonusrunda.

  • 5 skenor ger insatsen gånger 4 + bonusspel.
  • 4 skenor ger insatsen gånger 3.
  • 3 skenor ger insatsen gånger 2.

Vinn 112 500 mynt

spelautomater.nu tipsar dig om att hålla koll på kommande turneringar och free spins erbjudande på spelautomaten Boom Brothers där du kommer att kunna vinna fina priser. Högsta vinsten du kan vinna i Boom Brothers som är 112 500 mynt.

Net Entertainment

Svenska spelutvecklingsföretaget Net Entertainment är marknadsledande inom spel till onlinecasinon och spel från företaget kännetecknas av hög kvalitet och stort underhållningsvärde. Boom Brothers är Net Entertainments största spellansering sedan de släppte den banbrytande videosloten Gonzo’s Quest.