Blood Suckers

14/10/2011
Blood Suckers

Blodsugare finns det få och några av dem går att hitta i spelautomaten Blood Suckers där du finner dem i många olika former. Allt från vampyrer till självaste Dracula går att finna och om du har lusten att gå in i de dammiga gångarna av ett gammalt slott med blodstänk på väggarna för att försöka vinna alla hundratusentals mynt som går att vinna – då är inte det så konstigt. Ta dig en tur till spelautomaten Blood Suckers där du kan springa bland vampyrer och blodsugare i jakt på bonusspel och (läskigt?) härliga vinster.

Det finns många och spännande bonusar att fånga och om du lyckas få tre eller fler skräckslagna brudtärnor på raken – då har du fått gratisomgångar där du kan vinna en hel del pengar utan att behöva satsa. Om du får vildkorten på bordet så kan dessa ersätta alla andra symboler (förutom bonusar) och på så sätt kan du enklare få vinst. Vill du råka ut för en otroligt spännande bonusomgång så gäller det att få tre eller fler av den blodiga yxan, då finns chansen för dig att hitta skatten du länge letat efter i spelautomaten Blood Suckers.

När du väl har turen att du finner fem stycken av den egyptiske blodsugaren, då vinner du hela femhundra gånger insatsen och om du finner den drickande greven med blont hår – då är det hela tvåhundrafemtio gånger insatsen som du kan stoppa ner i fickan. Många skriker till när de möter honom men när du möter fem stycken av Draculas lik – då har du vunnit tvåhundrafemtio gånger insatsen. Det finns mycket att springa på i Blood Suckers och du vinner även pengar om det är så att du hittar flaskor med elixir, böcker och inte minst vitlökar.