Black Gold

9/03/2012

Spelautomaten Black Gold kommer från spelutvecklingsföretaget BetSoft Gaming och det här är en spelautomat som handlar om det ”svarta guldet” det vill säga oljan. Black Gold tar med dig på ett smutsigt men roligt 3D-äventyr bland oljefälten i Texas i jakten på storvinsterna. Huvudpersonen är oljegrävaren själv med sin speciella häst som visar sin glädje när du vinner. Black Gold är ett snyggt spel med många vinstchanser.


Spelautomaten Black Gold

Black Gold spelautomat har 5 hjul, 3 rader och 30 vinstlinjer och du kan satsa mellan 1-5 mynt på varje aktiverad vinstlinje och myntvärdet kan varieras från 0.02 till 0.50. Här är det tal om en ganska ordinär spelautomat från BetSoft men spelet innehåller en del funktioner såsom free spins, click me samt ett bonusspel. Symbolerna i Black Gold har naturligtvis med olja att göra och består av oljepumpar, oljefat, pipelines, cowboyhattar och buffelhorn med mera.

Black Gold Free Spins

Black Gold spelautomat bjuder på en free spins funktion ”Night Time Freespins” som aktiveras när du får 3 lador någonstans på hjulen. Ladan är wild-symbolen i Black Gold, så håll koll på ladorna de kan ge dig stora vinster med hjälp av en multiplikator som kan ge x10 pengarna.

Click Me

Click Me är en funktion som ofta syns i spelautomater från BetSoft och finns också i Black Gold. Tre drillsymboler på hjulen förser dig med 3 klickbara rutor som döljer ett vinstbelopp. Välj en ruta och klicka på den för att se hur mycket du har vunnit. Här kan riktigt stora vinster vänta dig.

Black Gold Bonusspel

Black Gold spelautomat

Higher or Lower är Black Gold bonusspel som triggas igång när du får 3 bonussymboler (oljepumpar) någonstans på hjulen. I bonusspelet dyker det upp en skärmbild med ett tal och nu gäller det för dig att peka på pilen, upp eller ner, för att gissa om nästa tal som visar sig är högre eller lägre än det visade talet. Ett ganska enkel bonusspel men som ändå ger en viss spänning. Efter 4 rätt eller fel avslutas bonusrundan och du kan inkasera dina vinster. Det finns ganska stora vinstsummor att hämta i spelautomaten Black Gold.