Betsoft Gaming har släppt 2 nya spelautomater

16/05/2012

De rykande färska nya spelautomaterna som ingår i Slots3 biblioteket hos Betsoft är The Exterminator och Under the Sea. Båda slotsspelen som du kan spela hos Mr Green Casino innehåller alla de funktioner som ingår i Slots3 varumärket såsom fantastiska 3D animationer, bra grafik och ljud och dessutom coola funktioner som ger många timmars underhållande spelupplevelser. Bli medlem hos Mr Green och spela på de nya grymma spelautomaterna från Betsoft Gaming. Som ny kund hos Mr Green får du 10 free spins på Starburst och en välkomstbonus på 100 % på första insättningen upp till 1 000 kr.

The Exterminator Mr Green
Spela The Exterminator hos Mr Green här

The Exterminator

The Exterminator är en femhjuling med 30 vinstlinjer och med ett lite annorlunda tema, här handlar det nämligen om en skadedjursbekämpare. Funktionerna i The Exterminator är free spins, wild reel, multiplikator samt Sticky Wins som är en funktion som håller kvar vinnande kombinationer och återspinner hjulen som ger möjlighet att få ännu fler ”sticky” symboler. Denna coola funktion gör så klart att dina vinstchanser ökar. Dessutom finns funktionen Double Up vilket kan dubbla dina vinster men använder du den här funktionen kan du också förlora allt.

Under the Sea

Under the Sea är också en spelautomat med 5 hjul och 30 vinstlinjer. Här tas spelaren ned till ett sagolikt korallrev under havsytan där du möts av en söt sjöjungfru samt en massa glada fiskar. Med lite tur hittar du kanske den gömda skattkistan på havets. Under the Sea bjuder på funktioner som wild-symboler, freespins och bonusspel.