Beetle Frenzy

19/08/2012

En spelautomat för dig som gillar gräs, blommor, svampar och insekter är Beetle Frenzy som är en mycket enkel spelautomat med olika möjligheter till att satsa pengar. Du kan välja att på de fem linjer som finns att spela på att välja antingen alla fem eller fyra, tre, två eller en linje. Värdet på varje mynt som du vill satsa på varje linje kan du också variera att vara antingen fem, ett, en halv, 0,2 eller 0,1 euro. Översatt till svenska kronor kan du alltså i runda slängar satsa allt från 1 krona till 50 kronor per insats. Totalt är det nio hjul och det finns möjlighet att spela två stycken olika bonusspel.

 

Den ena typen av bonusspel som du kan spela på Beetle Frenzy är ”Bug Collector” som du får genom att få tre stycken glasburkar med insekter i. Beroende på hur många aktiva linjer du har så kan du även få flera bonusspel. ”Flower Frenzy” är ett annat av de bonusspel som finns och det får du genom att få tre stycken likadana blommor per linje. Tre blåa blommor ger de gånger vinsten i bonusspelen. Det som är spännande med Beetle Frenzy är att det i bonusspelen går att vinna ”mystery wins” som är en okänd vinst som kan variera mycket kraftigt i hur stor den är. Beetle Frenzy har blivit väldigt populär på Betsson Casino och det verkar vara många som gillar att jaga insekter.

Om du söker efter en härligt somrig spelautomat med många olika vinstmöjligheter och kreativa alternativ så är det Beetle Frenzy. En skalbagge kan ersätta vilken annan symbol som helst och om det är så att du får ”lucky spin” så kan du få ett extra spinn på mittenhjulet. Det finns även guldäpplen i detta spel och om du får åtta stycken av dessa så vinner du hela 400 gånger insatsen.