Beach

31/08/2012
Beach

Temat i spelautomaten Beach är sommar, sol och vågar som slår mot stranden, med andra ord ett riktigt skönt och avslappnande tema som gör att man drömmer sig bort till härliga semesterdagar på någon underbar paradisö. Beach har tagits fram av välkända spelutvecklaren Net Entertainment och den här sloten har lite unika funktioner som vi inte sett förut. Bland annat är det vågor som sköljer in symbolerna till stranden i stället för snurrande hjul vilket är lite annorlunda och nyskapande. 3×5 rader med symboler sköljs in på stranden när du trycker på play och symbolerna består av snäckor, stenar, sjöstjärnor och skattkistor. Spelautomaten har de vanliga 20 vinstlinjerna där du kan göra dina satsningar.

Spela Beach spelautomat gratis

 

Spela Beach med riktiga pengar och få free spins här

Insatser

Du kan spela mellan 1 och 10 mynt samtidigt i Beach och myntvärdet kan justeras mellan €0.01 och €1.00 vilket innebär att en spelrunda kostar mellan €0.20 och €200. Beach kan alltså spelas av både highrollers men också av alla spelare som vill spela med lite lägre belopp.

Funktioner

Beach speciella spelfunktioner är Octopus Wild, Free Waves och en helt ny animerad våg som sköljer in de vinnande symboler till stranden. Octopus Wild är en slumpmässig funktion som står i centrum i den här spelautomaten och hjälper spelaren till högsta möjliga vinst genom att byta två symbolerna på skärmen. Alla vinster med Octopus Wild multipliceras med två.
Free Waves är ett free spins-spel i Beach som aktiveras av tre scatters-symboler (flaskposten) och du kan vinna mellan 8 och 24 free spins beroende på hur många scatter-symboler du får upp på skärmen. Den här free spins-funktionen gör alltså att du kan få upp till 24 gratis spelrundor vilket så klart ökar dina vinstchanser.

Slutord

Det här en trevlig spelautomat med ett härligt avkopplande sommar- och strand-tema. Vi gillar den unika funktionen med vågorna som sköljer upp symbolerna på stranden i stället för de traditionella snurrande hjulen. Vi saknar dock att det inte finna något bonusspel men med hjälp av funktionerna Octopus Wild och Free Waves har man ändå chansen att få till en rejäl vinst. Man kan vinna upp till 40 000 mynt genom att spela på Beach.