Avalon

16/07/2012

Upptäck den mystiska världen av Avalon och ta chansen att avslöja de stora rikedomarna i den klassiska berättelsen om kung Arthur och Lady of the Lake. Den här spelautomaten som kommer från Microgaming har 5 hjul och 20 vinstlinjer och symboler som juveler, skattkistor, kalkar och kronor samt 2 wild-symboler och scatter-symboler. Avalon bjuder på funktioner som wilds, scatters, free spins och en gambling-funktion som ger dig chansen att dubbla dina vinster. När du spelar Avalon kan du välja insats mellan $0.01 och $0.50, du har alltså möjlighet att satsa så lite som $0.01 och upp till maximalt $100 vilket ökar dina vinstchanser rejält. Du kan spela Avalon i casinot hos Comeon.

Prova Avalon spelautomat gratis

Wild-symboler
När du spelar Avalon kommer det under den förtrollande berättelsens gång avslöjas otaliga priser och under huvudspelet i Avalon kommer Avalon-slotten att fungera som wild-symbol som ersätter alla andra symboler, utom scatters, för att bilda en vinnande kombination på aktiverade vinstrader.

Avalon Bonusspel
Scatter-symbolen representeras av Lady of Lake och får du minst 3 av dessa på en aktiverad vinstrad aktiveras Free spins bonusspelet. Du kan vinna upp till 12 free spins och vinsterna kan multipliceras med upp till 7 gånger. Free spins-rundorna har flera wild-symboler och kan också återaktiveras så här finns det mycket pengar att vinna.

Gamble
Funktionen Gamble är ett mini-spel i Avalon som ger dig chansen dubbla din vinst eller till och med fyrdubbla vinsten. Satsa på rött eller svart kort och om du gissar rätt färg på kortet dubblas din vinst, fel färg och du har förlorat din vinst. Gissar du rätt typ at kort (hjärter, klöver, spader eller ruter) kan du fyrdubbla dina vinster.

  • Speltyp: Videoslotmaskin
  • Jackpott: 3000 mynt
  • Hjul: 5st
  • Vinstlinjer:20
  • Satsning: $0,05 till $0,50

Slutord
Avalon är en typisk spelautomat från Microgaming men i motsats till många andra spelautomater har Avalon en behaglig, lugn och avslappnande bakgrundsmusik. Riddartemat gör den här videosloten extra attraktiv för många spelare och med den roliga Gamble-funktionen kan man alltså vinna riktigt mycket pengar.