Spelautomaten Avalon II lanseras snart

8/01/2014

De flesta av oss har provat spelautomaten Avalon och Microgaming har jobbat två år på uppföljaren Avalon II – The Quest for the Holy Grail.

Det här är inte vilken spelautomat som helst utan en som kan bli årets spel 2014. Här nedan kan ni titta på en film som förklarar allt jobb som ligger bakom och hur spelet ser ut.

Vad berättar denna film för oss?

Några otroliga saker i Avalon II är att det kommer att finnas uppdrag som du låser upp under tiden som du spelar. Vi vet ännu inte om detta spara eller det börjar om varje gång du spelar. 3D grafiken håller mycket hög klass och den slår till och med Thunderstruck II. De har valt att inte riktigt följa historien om King Arthur utan istället skapat sin egen historia.

Det verkar finnas väldigt många småspel bonusspel och olika upplåsningserbjudande så vi tror att detta kommer att bli något alldeles extra. Problemet idag är att många spelautomater blir långtråkiga men i Avalon II kan vi räkna med att det är betydligt mer varierat och kommer att hålla intresset längre.
Avalon II beräknas att lanseras under februari 2014 och många tror att det kommer att bli den mest spelade spelautomaten under 2014. Det är en femhjulsautomat med 243 olika vinstlinjer. Man har satsat hårt på bonusspel och det finns hela 8 olika.

Så håll ögonen öppna i februari 2014 då Avalon II ska lanseras. De flesta casino som erbjuder spel från Microgaming kommer att erbjuda detta spel så det kommer inte bli svårt att hitta. Vi hoppas även man kommer att ha kampanjer i samband med lanseringen och bjuda på free spins och liknande.

Vi är lite oroliga då Microgaming ganska ofta försöker få saker att låta bättre än de är. Vi har tidigare blivit besvikna på spelautomaten från Microgaming så vi får se om detta håller. Den senaste Batman spelautomaten från Microgaming såg väldigt snygg ut men det blev tyvärr ganska långtråkigt.