Arabian Nights

1/06/2011
Arabian Nights

Arabian Nights spelautomat har ett arabiskt tema som tar dig tillbaka till 900-talets Tusen och en natt. Det är ett oerhört populärt jackpottspel där du kan skörda skatter från Mellanöstern. Spelet är en 5-hjuls automat med 10 insatslinjer som innebär att det finns fem snurrande hjul som kan bilda dina vinnande kombinationer. Soundtracket består av arabiska musikinstrument och spelande syrsor, Spelet har ganska få valmöjligheter men har snygg grafik och är lätt att lära sig. Mjukvaran till spelautomaten Arabian Nights har Net Entertainment tagit fram.

Spela Arabian Nights Gratis

Spela Arabian Nights för riktiga pengar här


Du kan spela på skoj för ”låtsaspengar” men vill du ha möjligheten att vinna riktigt mycket pengar måste du också satsa ”riktiga” pengar. Det minsta du kan satsa är 1 mynt på en insatslinje och den högsta insatsen är 1 mynt på alla 10 insatslinjer (totalt 10 mynt) För varje mynt som du satser möjliggör du en ny vinstlinje. När hjulen stannar kontrollerar datorn symbol- kombinationerna längs varje aktiverad insatslinje. Alla symboler betalar från vänster till höger i följd med undantag för scatter-symbolen oljelampan som betalar i alla riktningar. Arabian Nights har funktionen wild-, scatter-symboler och gratis bonusspel. Spelautomaten Arabian Nights ger dig chansen att vinna stort på flera olika sätt.

Arabian Nights Progressiv Jackpott

Arabian Nights spelautomat popularitet beror mycket på sin enorma progressiva jackpott som innebär att varje gång någon spelar Arabian Nights läggs en del av insatsen till jackpotten. Just nu är det över 40 miljoner kronor i jackpotten. För att vinna Jackpotten krävs att du satsar maximalt och får fem av de arabisk man-symboler på en aktiv betalningslinje.

Wild-symboler

Spelsymbolerna utgör figurer från sagans Tusen och en natt, som t.ex. kameler, magisk lampa och en fezhatt. Wild- och mulitpikator-symbolen består av den arabiska mannen med turban, han kan ersätta vilken annan symbol som helst för att ge dig en komplett vinnande insatslinje. Den arabiska mannen dubblar dina utbetalningar vid alla vinnande kombinationer. Han ersätter inte Oljelampan som är en scatter-symbol.

Scatter-symbolen

Oljelampan är en scatter (spridning)-symbol.

Arabian Nights Bonusomgång

För att kunna få en fri bonusomgång måste tre eller fler oljelampor visas på några av de fem hjulen.

Spela här

Här är några olika online casino som du kan spela spelautomaten Arabian Nights på.