Amazing Spiderman

21/03/2012

The Amazing Spiderman är en av de populära spelautomaterna som ingår i Marvel-serien som har utvecklats av Cryptologic. Alla videobanditer i Marvel-serien bygger på välkända superhjältar och i den här häftiga banditen som har fin grafik med realistiska animationer är det Spiderman som har huvudrollen. The Amazing Spiderman har 5hjul, 3 rader och 25 insatslinjer och erbjuder wild- och scatter-symboler, bonusspel, 3 progressiva jackpots och massor med vinstchanser. Spiderman är ett succéspel som du hittar på onlinecasinon som använder sig av mjukvara från spelutvecklingsföretaget Cryptologic.

Spiderman spelautomat

Spiderman är naturligtvis wild-symbolen i den här spelautomaten och när Spiderman dyker upp på andra och fjärde hjulet aktiveras en inbyggd funktion som kallas Spiderweb. Funktionen innebär att när linjevinsterna är utbetalda blir hela mittenhjulet wild där alla positionerna på hjulet kan ersätta alla andra symboler utom scatter-symboler. Detta hjälper dig att lättare få till vinnande kombinationer i nästkommande spelrundor.

Scatter-symbol

Scatter-symboler är Spiderman Logo-symbol och för att Spiderman bonusrunda ska aktiveras behöver du få upp 3 Spiderman Logo-symboler i en följd på hjulen. När detta inträffar får du välja mellan 2 olika bonusspel.

Free Spins

Free Games Feature är ett bonusspel som ger dig chansen att vinn 15 free spins där alla vinster multipliceras x2. En extra Spiderman-symbol läggs till på hjul 2 och 4 för att öka dina vinstchanser.

Venom Feature

Det andra bonusspelet som du kan välja heter Venom Feature och här är din uppgift att slå Venom för att rädda Mary Jane och detta gör du genom att guida Spiderman genom New Yorks gatunät. Hur bra det går för Spiderman i bonusspelet har sedan betydelse för hur stor utdelning du får.

Vinn 3 slumpmässiga progressiva jackpottar

The Amazing Spiderman slotsspel erbjuder 3 Marvel progressiva jackpots och dessa utbetalas slumpmässigt vilket innebär att man inte behöver få matchande symboler för att vinna jackpotten. Storleken på insatsen avgör chansen att vinna en Marvel Progressive Jackpot. De slumpmässiga jackpottvinsterna läggs till dina andra vinster.

De 3 jackpottar är enligt nedan:

  • Marvel Hero Jackpot – Den största av de 3 jackpottarna
  • Super Hero Jackpott – Den näst största jackpotten
  • Hero Jackpot – Den minsta av de 3 jackpottarna