BetSoft lanserar Alkemor´s Tower

16/11/2015

BetSoft Gaming som är en ledande utvecklarna av 3D-slots till onlinecasinon gick nyligen ut med information om sin senaste spelautomat Alkemor´s Tower. Den här nya videosloten ingår i den fantastiska och uppskattade 3D slots-serien och här utnyttjar BetSoft sin egenutvecklade designteknik och levererar en grymt snygg och intressant bandit i 3D-stil.

Alkemors TowerAlkemor´s Tower har 5 hjul och 243 sätt att vinna och här får spelaren följa med till en mystisk värld där den legendariska trollkarlen Alkemor styr över dess övernaturliga krafter. Här får du chansen att bekanta dig med de fyra kraftfulla elementens magi, jord, luft, eld och vatten. Dessa magiska element bjuder på fantastiska och unika effekter på de snurrande hjulen under spelets gång. Slotens symboler består av består av olika giftflaskor, konstiga svampar, ädelstenar, pergamentrullar, ringar, trollformels-böcker och mät-instrument.

Precis som alla andra Slots3-spel från BetSoft har Alkemor´s Tower ett bra utbud av spelfunktioner och dessa är centrerade kring naturkrafterna – eld, jord, luft och vatten. Varje element, som består av olika typer av flaskor på hjulen, har sin egen kraftfulla och magiska effekt på de rikt animerade hjulen. Får du rätt kombination av symboler på hjulen, kommer Alkemor att teleportera spelaren till antingen Magical Conservatory-nivån i tornet för att utforska naturens magi, eller så får du gräva ner dig i Celestial magin på Arcane Observatory-nivån och får njuta av en generös gratisspins-bonus.

Element Trollformler

Alkemors Tower freespinsElement-symbolerna består av fyra flaskor i blått, orange, turkos och brunt och dessa kan triggas igång om du får upp trollformel-boken på hjul 1 och 2 och en element-symbol på tredje hjulet. Som du säkert redan räknat ut så är det symbolen på tredje hjulet som avgör vilket element som kommer att aktiveras. En trollformel-bok på hjul 4 och 5 kommer dessutom att öka kraften på trolldomen.

Vatten-bonusspelet

Om du får upp den blå vatten-elementsymbolen på hjul 3 kommer trollkarlen Alkemor att kalla in en jättevåg som kommer att svepa in över skärmen. Nu kommer alla element-symboler och trollformelboks-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 att förvandlas till wilds. Trollformelboks-symbolen på hjul 1 kommer att omvandlas till en slumpmässig vinst-symbol och vinster kommer att omräknas och multipliceras med det antal trollformelboks-symboler och element-symboler som aktiverade funktionen.

Jord-bonusspelet

Jord-elementspelet triggas igång när du får upp den bruna flaskan på hjul nummer tre. Nu kommer marken att skaka och Alkemor trollar fram meteorer som regnar ner på hjulen. Alla trollformelbok-symboler och element-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 blir till wilds och alla övriga symboler förstörs och nya symboler faller på plats för at ersätta dessa. Vinster kommer nu att omräknas.

Luft-bonusspelet

Alkemors TowerDen turkos-färgade flaskan på hjul tre kommer att aktivera luft element-spelet. Nu trollar magikern Alkemor fram en gigantisk tornado och även här kommer trollformelbok-symboler och element-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 omvandlas till wilds medan övriga symboler flyger upp från sina platser för att landa på helt andra stället skärmen. Trollformelboks-symbolen på hjul 1 kommer att förvandlas till en slumpmässig vinstgivande symbol under tornadon. Vinster omräknas igen.

Eld-bonusspelet

Landar du en orange flaska på hjul tre så startar du Eld element-spelet. Alkemor ser nu till att ett stort eldklot och dras ner det mot hjulen. Hjulen kommer nu att försvinna i flammorna och trollformelbok-symboler och element-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 blir till wilds. Trollformelboken på hjul nummer ett kommer om förvandlas till en slumpmässig vinstgivande symboler. Extra wild-symboler kommer också att adderas, lika med antalet av trollformelbok-symboler som aktiverade funktionen. Vinster omräknas även här.

Får du upp minst tre matchande symboler på hjulen från vänster till höger kommer det att ge dig en vinst. Trollkarl-symboler är högst värda och 5 sådana på hjulen ger dig en vinst på 1750 mynt. En standard-vinst kan sedan lätt fördubblas om du gissar rätt när du singlar slant om vinsten.

  • Snabbfakta om Alkemor´s Tower
  • Spelleverantör – BetSoft Gaming
  • Antal hjul – 5
  • Vinstlinjer – 243 sätt att vinna
  • Spelfunktioner – Wild, Scatters, Free Spins och 4 Bonusspel
  • Jackpott – 1750 mynt
  • Lanseringsdatum – November 2015