Alien Robots

31/08/2011
Alien Robots

Det har länge varit ett mysterium vad som gömmer sig där uppe bland stjärnorna men äntligen har vi hittat svaret – det är Alien Robots! De mångfärgade och ganska söta robotarna som kommer från andra planeter är på vift nere i vintergatan och du har som uppgift att fånga så många av dem samtidigt som möjligt. Det är ett uppdrag som kräver mycket mod men när du väl lyckas så kommer du bli betald väl. Du kan som mest på denna spelautomat Alien Robots vinna hela femtiotusen mynt, något som motsvarar tjugofem tusen euro vilket alltså är en kvarts miljon kronor. En sådan vinst är mycket eftertraktad och det är många fler än dig som är på jakt efter Alien Robots.

Spela Alien Robots Gratis

Om du på din jakt lyckas finna tre eller fler ufon så kommer du få massor av gratisrundor som kan hjälpa dig att snabbare hitta alla dessa Alien Robots. Om du har riktigt tur så kommer du också kunna hitta den vilda roboten (Wild) som kan hjälpa dig hitta Alien Robots vilket gör att man kan ersätta en ”Wild” med en valfri robot. Jakten på robotarna är hård och det gäller att ha tålamod för att få den belöning som alla är ute efter – pengarna!

Den mest eftertraktade roboten är den röda roboten med gröna ögon som kan ge dig hela tiotusen gånger insatsen om du har rätt förutsättningar och villkor som krävs. Det är en väldigt stor belöning som du få om du alltså fångar fem stycken av dem. Den näst mest eftertraktade Alien Robot är den orangea roboten som kan ge dig femtusen gånger insatsen vid rätt förutsättningar. Det är stora belöningar för de olika Alien Robots som cirkulerar omkring runt i vintergatan och det är din uppgift att fånga dem och ta fast dem.