25 miljoner på Arabian Nights

1/06/2011
Arabian Nights

Arabian Nights video-slotsspel med progressiv jackpott kan göra verklighet av dina drömmar för nu är summan på jackpotten upp i hela 25 miljoner kronor. Det är på det svensk-finska onlinecasinot Mr Green som du kan testa lyckan på Arabian Nights. Den otroligt populära spelautomaten är en 5-hjuls och 10 insatslinjer slots som har ett 900 år gammalt arabiskt tema från Tusen och en natt. Spelsymboler är i form av magiska lampor, kameler, en kille med turban och en fezhatt. Wildsymbolen består av en arabisk man som ersätter vilken annan symbol som helst för att hjälpa dig till en komplett vinnande insatslinje, förutom Jackpot-vinster och scattervinster. Wildsymbolen (den arabiska mannen) ersätter alltså inte scattersymbolen, som består av en oljelampa, för att bilda en vinnande scatterkombination. Du kan också vinna gratisdragningar och dina vinster fördubblas på insatslinjer som har en wildsymbol. Lägsta insatsen är 1 mynt på en insatslinje och högsta insats är 1 mynt på alla tio insatslinjer. Titta i utbetalningstabellen vilka vinster du har chans på när du spelare på Arabian Nights spelautomat.

Progressiv Jackpot

För dig som inte redan känner till hur en progressiv jackpot fungerar så berättar vi lite kort här. Varje gång någon spelar på Arabian Nights spelautomat läggs en del av insatsen i en speciell pott som växer och blir större efter hand tills den slutligen utfaller och gör en person enormt rik. OBS! Du kan bara vinna jackpotten om du spelar för maxinsatsen så snåla inte om du vill ha chansen på den stora utdelningen.

Free Spins

Om du någonstans på hjulen får upp minst tre scatter-symboler vinner du femton bonusspel.

Arabian Nights Mjukvara

Spelautomatens programvara kommer från det välkända svenska spelutvecklingsföretaget NetEntertainment, spelen från spelföretaget håller väldigt hög standard med finaste grafiken och med allra bästa funktionerna.

Spela Arabian Nights här >